VVIP Yang Terhormat

12.7.12

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Assalammu'alaikum. Morning kawan2!

Ni pepagi merajinkan diri mengejoin contest. Contest anjuran Hazwan Hairy lagi! Rajin sungguh dia ni organize tau. Bagus bagus bagus. Saje nak join, bukan mengharap utk menang pun. Kalah menang adat bertanding. Tapi tak salah mencubakan? Hehehehehe..

SYARAT-SYARAT:
1. Follow blog hazwan hairy DONE!
2. Klik page FB penaja
   - Personal Blog DONE!
   - BOX Creative DONE!
   - IH Empayar DONE!
1. HEADER BLOG SAYA:


2. Maksud HEADER blog saya:

Header ini dihasilkan dan diedit sendiri oleh saya dgn menggunakan gambar semasa majlis pernikahan saya bersama insan tersayang. :)

Gambar:
Penyatuan dua jiwa, satu cinta kukuh dalam erat genggaman.
Segala suka duka, susah senang dilalui bersama.

A Wife A Mummy A Daughter:
Memberi gambaran kpd blogger yang empunya blog merupakan seorang isteri kpd suami tercinta, seorang ibu kpd 2 orang anak dan juga seorang anak kpd abah mak saya.

Tagline "She's strong enough to walk away, but broken enough to look back":
Segala yg berlaku di kehidupan silam, menjadikanku seorang yang KUAT, TABAH dan SEMANGAT utk melalui kehidupan mendatang. Segala kehidupan lampau yang pernah dilalui dan hadapi sememangnya memeritkan, namun di dalam kepahitan itu, tercalit sebuah kemanisan yang tak mungkin dilupakan. Akan kubukukan itu sebagai kenangan abadi. Akan kukumpulkan segala kekuatan utk meneruskan kehidupan mendatang bersama-sama yang tersayang.

Utk keterangan lanjut, jom ke blog Hazwan Hairy.

Happy working!

Footnote: 2 hari lps hantar c bam bam kat rumah BS sbb my dear ada job kt luar. Alhamdulillah..xde drama pepagi tu. Tapi masa nak amik, dia berdrama swasta pulak (nanes dan trs lari dptkan mummy). Rindu la tu..hehehehe 

12 comments:

  1. fulamakkkk!! ulsannn menarik gila....sya nk cdgkan dkt penaja pilih hadiah msteri tuk ulsan gak lah..heheh...all the best akak nnti sya akn bntu...jgn risau ;-) terharu sbb akak sudi xputus2 bg sokongn.....sobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAIRY: thanks kt awk jugak ye sbb sudi organize contest. rajin sungguh. tapena jumpa blogger yg rajin cam awk ni tau :D

      Delete
  2. header akk mmg comel..sweet gtu..:D
    all the best ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALYNN NYZAA: thanks dik. header awk pun comel jugak :D

      Delete
  3. hery dh upload..tggu lps jumaat ada entry kempen..vote terus dri situ

    ReplyDelete
  4. HAIRY: baiklah. akak menanti dgn penuh sabar :D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...

    GOOD LUCK!!!!

    Miss z tak ada FB,
    tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

    Kalau sudi LIKE lah headr miss z juga eh :)

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

    ReplyDelete
  6. cantik... akak tak pandai2 nak buat jadi canggihni... sue satujer akka susah beno nak msk terus link sue ni ... kenapa yerk...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara