VVIP Yang Terhormat

24.7.12

Give Away by B2B Collection


Assalammu'alaikum. Dah lama buat n3 ni, tp asyik terlupa nak publish je. hehehehe. Thanks to Mama Isha sbb tag saya. Rase berminat pula nak join. Mane tau ade rezeki di bulan Ramadhan ni kan. ^_^

Syarat-syarat pun mudah aje:
  • Anda semestinya perlulah menjadi follower blog dan like page kami.  DONE!
  • Anda perlulah membuat satu wall post tentang give away ini beserta dengan banner di bawah dan link kan banner ke post ini. Kemudian mencadangkan 5 orang rakan blogger untuk menyertai give away ini.  DONE!
  • Tinggalkan link post give away, senarai 5 rakan beserta email anda di ruangan comment. DONE!
  •  Tarikh tutup penyertaan :  31 Julai 2012
For more details, jom ke B2B Collection utk mendptkan info lanjut. Jom join!

Dgn itu, saya tag 5 rakan:

1. Adik Ieda
2. Myfara
3. Amyra
4. Yana Prettywrite
5. Rina Ellisa

26 comments:

  1. Replies
    1. IEDA: Thank mama isha sbb sudi tag kita. yeay!!

      Delete
  2. Replies
    1. CHO ZILA: terima kasih kak. moga2 ade rezeki :)

      Delete
  3. good luck akk ^_^ thanks tag...insyaAllah kalo sempay, ida join..hehe

    ReplyDelete
  4. ayu?ekeke silap nama tu k.sue..hehe..tq tag ya..tp yana takleyh join kot dah takder fb nak like2..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. PRETTYWRITE: laaa yeke?sorrryyyy sgt2. akak terperasan nama ayu tu kt mane ntah. adui..sorry tau. :)

      Delete
  5. Akak kuh semoga berjaya ...sntiasa doakan :-)

    ReplyDelete
  6. cantik-cantik koleksi mereka...good luck sue

    ReplyDelete
  7. Good luck ye.

    Jom join,semua peserta yang join akan dapat hadiah.

    http://norziehany.blogspot.com/2012/07/jom-sama-sama-kita-bermarathon.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. NORZIE HANY: thanks so much. baik, nnt saya terjah ok. thanks for inviting :)

      Delete
  8. tahniah sue sbb menang..ida pun menang gak :) rezki ramadhan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: tahniah buat ieda jugak. tu la kan, x sangka ade rezeki pulak dah nak raya ni. hehehe

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara