VVIP Yang Terhormat

20.7.12

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Assalammu'alaikum WBT...

Terasa nak mengejoinkan diri bersegmen pulak. Kali ni saya nak join segmen anjuran blogger yg x asing lagi, sape lagi klau bukan Ben Ashaari.


Syarat-syarat pun x berapa rumit sgt, mudah saje. Klau korang minat, jom join. Dan yg paling penting, saya menyeru kengkawan blogger utk bertukar link dgn saya.
Ape yg menarik ttg blog saya?
Saya suka berkongsi pelbagai suka duka, pahit manis, resepi, rencah kehidupan, sharing info dan tips utk rakan-rakan blogger. X kiralah berkenaan dgn diri saya, keluarga atau apa sahaja yg boleh dijadikan panduan dan kata-kata semangat buat diri sendiri dan blogger semua. Yg plg penting skali, saya tak sombong tau. hehehehehe. Saya pasti akan blogwalking dan tinggalkan jejak. Jgn risau. Semua blog yg saya follow mmg saya akan BW setiap hari (kecuali Sabtu Ahad, sbb time tu adalah masa utk bersama keluarga. hehehehehe)

If korang berminat dgn blog saya, jom terjah blog Abg Ben Ashaari for more details.

Footnote: Malam ni penat la mak jemah nak packing barang kami 4 beranak ke Kuantan esok. 1st day berpuasa dan berbuka di tempat org. C kakak pulak 1st time berpuasa penuh. Mcmane la reaksi dia ye...moga dipermudahkan segalanya :D

46 comments:

  1. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. AYUEJEAN: yes dear. akak dh mskkn awk dlm list. tq :D

      Delete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done. saya dah masukkan awk dlm bloglist saya. TQ

      Delete
  3. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. SOLEHAH: saya dah masukkan dlm bloglist ya :)

      Delete
  4. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. MISZ MIEZA: ya, saya dh mskkn dlm bloglist saya ya. tq :)

      Delete
  5. tc akk..bole merasa posa + berbuka kt tempat org ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: thanks dik. kt Kuantan sgt panas! dugaan betul. huhu

      Delete
  6. berminat untuk bertukar link dengan saya??
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. AYIESHA SANI: done. saya dh masukkan dlm bloglist :)

      Delete
  7. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. MIZZS NINIE: thanks. saya dh letak dlm bloglist saya juga & done follow. tq :)

      Delete
  8. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAISARAH HUMAIRA: done. dah follow dan letak dlm bloglist juga :D

      Delete
  9. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. MUHAMMAD NOOR FIRDAUS: w'kumsalam. saya dh masukkan dlm bloglist & done follow kamu. tq :)

      Delete
  10. hi
    anda berminat utk menukar link bersama saya??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. PKA RAHIM: done follow ur blog. dah masukkan dlm bloglist juga. :)

      Delete
  11. setujuuu..k,sue mmg tak somboong lansung..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. PRETTYWRITE: hehe..berkwn di alam maya mmg x bole sombong. baru dpt ramai kwn kan. thanks dik! :D

      Delete
  12. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. MOHD LOKMAN: saya dh masukkan awk dlm bloglist saya :)

      Delete
  13. WAH...MENARIK NI...ade ajek idea si ben ni yeak...moga bertambah2 kenalan blogger yeak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYALATIF: tu la kan. mcm2 idea dia ni. bagus kan :D

      Delete
  14. yeay..bagusnya kakak dah puasa penuh.
    aiman baru nak berlatih puasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. IZLA: time kecik ni la nk latih. tp xnak paksa dia, takut kang dia x larat sgt pulak kan. pelan2 k :D

      Delete
  15. Replies
    1. SHERWIEYNA MUZZAWER: salam ramadhan mama to be :D

      Delete
  16. dah lama tak join segmen ben ashari ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAMAEMA: slalu jugak abg ben ni buat segmen. rajin sungguh kan :D

      Delete
  17. sis...nanti join giveaway saya yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIZA RAZAK: ok dear. nnt saya join. tgh dok belek2 gambar ni :D

      Delete
  18. Replies
    1. AYIESHA SANI: thanks! saya dh follow ur blog juga :D

      Delete
  19. berminat.. sy dah letak dlm bloglist.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MIMIE: thanks! saya dh update bloglist juga. done follow u! :D

      Delete
  20. Replies
    1. UMMIABI: updated! saya dh follow ur blog juga :D

      Delete
  21. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  22. Jom exchange link. Salam kenal.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. FIZA: salam kenal juga. done follow kamu dan dh mskkn dlm bloglist ya :)

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara