VVIP Yang Terhormat

3.7.12

5 tahun 10 bulan!

Nama saya NUR ATHIRAH QISTINA :)

Kakak mmg suka posing!

Kakak dah genap 5 tahun 10 bulan hari ni.
Alhamdulillah.
Babah pun anggap, layan dan sayang kakak mcm anaknya sendiri.
Syukur alhamdulillah.
Berjuraian airmata tatkala babah boleh terima kakak dan kakak boleh terima babah.
Syukur padaMu Ya Allah.
(airmata menitis.......)

Kini,
Kakak dah semakin pandai dan cerdik.
Rajin belajar, rajin baca sifir, rajin mengaji, rajin membaca. Semuanya dah lancar.
Alhamdulillah.
Lagi 2 bulan genap umur kakak 6 tahun.
Tahun depan kakak dah Darjah 1.
Owh sekejapnya masa berlalu..
(airmata menitis lagi...)

Sayangmu Selalu,
Mummy, Babah, Adik

26 comments:

  1. terharunyer membaca! doakan yg terbaik utk u sekeluarga ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. KESUMA ANGSANA: thanks so much dear. insyaAllah :)

      Delete
  2. ooo baye mija la ni yeak....dah nak darjah satu tahun depan kan...dah besar rase anak kite kalo dah masuk sekolah rendah kan....sob sob sob...touching tgk perkembangan anak....mcm rase baru semalam jek timang die masih baby....

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYALATIF: ha'ah..dah nak darjah satu, anak2 kita sebaya la kan. menitis airmata bila teringat kisah2 dulu..tsskkk

      Delete
    2. KAK WAHIDA: alhamdulillah..sejuk perut saya mengandungkan dia. hrp hingga ke dewasa dia akan bijak. amin (laa..nape je akak reply kt lieyalatiff nye comment..ngeh ngeh)

      Delete
  3. Alhamdulillah
    semoga keluarga sentiasa bahagia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. IZLA: thanks so much dear. insyaAllah. saya doakan kebahagiaan keluarga awk juga :D

      Delete
  4. Kakak mesti suka posing kan... =D
    Tengoklah gaya dia tu...
    COmel.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. AYUEJEAN: yes dear. kakak mmg suka posing2. mcm mummy dia jugak. pantang nmpk camera.. ngeee~

      Delete
    2. Hahahhahah.....
      Samalah... Camera phone pun jalan... Hahahahah

      Delete
    3. AYUEJEAN: tau xpe. pantang sungguh :D

      Delete
  5. semoga keluarga akak lebih bhgia ...amin
    anak akak dh bsr2 ea..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAIRY: insyaAllah dik. terima kasih atas doa. amin :D

      Delete
  6. Replies
    1. IEDA: alhamdulillah. dah boleh diharap skang ni. rajin bantu mummy :)

      Delete
  7. mak dara nak ucapkan in advance bolehhh...

    HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
    HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
    HAPPY BIRTHDAY TO NUR ATHIRAH QISTINA
    HAPPY BIRTHDAY TO YOU..

    >_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAK DARA: thanks so much. nnt saya tunjukkan comment mak dara ni kat kakak. confirm senyum sampai ke telinga..hehe :D

      Delete
  8. sebaya atikah yerk.... ehm sedih gak baca...
    sue... akak memang susah ngat nak masuk blog sue...
    akak harap hubungan kita dalam blog akan berkekalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: wah..sebaya la diorg kan. tsskkk tsskkk agak sebak di situ. ok, tiap kali sue comment kt n3 akak, sue akan tinggalkan link tau. akak bukak je link tu nnt. lg senang. insyaAllah kak. harap kita kekal bersahabat di alam maya :)

      Delete
  9. alhamdulillah...sayu bc apa yg akk tulis...hope kakak jd anak yg baek n dgr kata parents ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: thanks dik. insyaAllah.
      kami pun berharap camtu jugak. amin :D

      Delete
  10. Alhamdulillah...kakak anak yg cerdik....sebaya dengan anak aunty

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara