VVIP Yang Terhormat

27.6.12

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY

Akibat kebosanan tahap dewa, maka ku menjoinkan diri dlm segmen yg dianjurkan oleh Hazwan Hairy..my new followers, my new friend..

Yang bagusnya tentang saudara Hazwan ni, walaupun baru je berblogging setahun lbh, tp followers dah mencecah 1300 lbh..tu diaaaaa! Jeles mak! Dah boleh dikatakan taraf retis gitu! Hahahaha (Dan dia rajin reply tweet kat Twitter tau! Bagus2..itulah guna/fungsinya followers ni. Rajin comment, rajin reply tweet, rajin BW dll)

If korang nak join, let's check this out!


SYARAT-SYARAT:
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok.. : DONE!
2. Letak header ini: DONE!
3. Tajuk SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY : DONE!
4. Kekerapan anda berblogging dlm sehari? : LEBIH DARI 15 KALI sehari kot (bergantung kepada kerajinan dan kelapangan. Selalunya 2-3 kali je update blog. Klau lebih tu kira kerajinan tahap gaban! Klau x update pun, saya akan BW kat rumah kawan2. Itu pasti!)
5. Link kan entry anda pada post entry ini : DONE!
Tarikh tutup: sehingga 30 JUN 2012

37 comments:

  1. haha jgn lah puji smpai cmtuh..haha...sya ni cuma peramah ngn semua org yg baik..hehe..terima kasih tau sbb join segmen ni..hrgai sgt insyaalah sya akn view n komen entry anda if sya on9... keep in blogging n tq sbb sudi jd y followers

    ReplyDelete
  2. woooi.. 15 x sehari bw?? akak? 15 hari sekali kot, rajin update tp x der masa nak bw,... tu le kalau taufan sibuk tengah melanda nie..

    ReplyDelete
  3. HAIRY: bagus sesgt klau semua followers mcm awk jugak. x rugi klau kita peramah dgn semua org kan.. :D

    ReplyDelete
  4. AIMANIMAN: ala kak. klau rajin dan xde kerja, mmg BW je la keje saya sehari suntuk. haha. tp klau dh ade keje tu, mmg malas.

    ReplyDelete
  5. PN.SHEILA@CC & IEDA: thanks so much. jom join skali. untung2 dpt kwn baru :)

    ReplyDelete
  6. singgah sini...nak follow awk..salam kenal dari segmen yg same...^_^

    http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

    ReplyDelete
  7. ZATIL HULWANI: thanks awk. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  8. CHAKKKKK!!!!! Saya datang dari segmen yang sama….. Done follow….
    Jemput join segmen saya juga ye…. http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  9. salam ziarah...dari segmen yang sama.

    http://skampung.blogspot.com/2012/06/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nody.html

    ReplyDelete
  10. follow kamu, dari segmen yang sama

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

    ReplyDelete
  11. AYUEJEAN: thanks so much. salam perkenalan. thanks sudi singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  12. CIOCCOLATO WORLD: terima kasih daun keladi. nnt saya singgah blog awk ye. tq :D

    ReplyDelete
  13. salam..singgah melawat:)dri segmen same..jmput la ke blog if berkesempatan ye di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html thanx(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. PENCINTA PINK: thanks sudi follow my blog..nnt saya follow back. Semoga kita kekal sbg sahabat di alam maya ye..tq

      Delete
  14. datang dari segmen yg sama

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. AZZA AFDZAL: terima kasih ye sbb sudi follow blog yg suam2 kuku ni.. ;-)

      Delete
  15. dtg dr segmen yg sama. salam kenal oh yeahh\:D/ haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BAI BAIZURA: ok gurl. will follow u back. salam kenal juga :D

      Delete
  16. sya dh msukkn dlm list...slmt berhujung mmgu..ada entry skli..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAIRY: thanks so much dik..semoga kita kekal bersahabat di alam maya.. ;-)

      Delete
  17. done follow ur blog~
    dari segmen sama no.49 :D

    jemput singgah~
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALYNN NYZAA: thanks so much dear. salam perkenalan :D

      Delete
  18. jalan2 melawat rakan blogger..
    dari segmen hazwan hairy...
    happy blogging..
    jemput2 ke blog saya...

    http://safiyahezora.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. SILENT THINKER: terima kasih daun keladi. nnt saya akan singgah blog awak ye. salam kenal :))

      Delete
  19. assalamualaikum...selamat bersegmen yer..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MASZULL: wa'alaikumsalam. terima kasih sudi singgah sini. salam kenal :D

      Delete
  20. dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini sambil follow. jemput ke blog klu berkesempatan.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. RAIHAN: terima kasih ye sbb sudi singgah dan follow blog saya. nnt saya akan follow back. thanks again :D

      Delete
  21. hye..dari segmen yang sama..jenguk2 sini..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZAXX: hai zaxx. thanks so much. will follow u back :))

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara