VVIP Yang Terhormat

24.5.12

OMBAK RINDU...



Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Footnote: Lagu yg sgt menyentuh kalbu..setiap kali dgr lagu ni, mesti menangis..sgt touching!!

7 comments:

  1. IEDA: hehehehe..sbb buka mp3, tersentuh plak dgr bait2 senikata lagu ni..

    MAMAEMA: mmg best kan..suka sgt! one day saya akan duet lagu ni with my hubby.. :)

    ReplyDelete
  2. asalam ... syok feeling dengan "ombak rindu" ...hahahahaaa

    ReplyDelete
  3. wah3..feeling2 gitew..jiwang taw akk ni hehehe

    ReplyDelete
  4. lagu ni saya selalu duet dengan mr kudud kalau karok..hehe

    ReplyDelete
  5. ABG AJAK: mmg syiok pun..hehehe

    MIMIE: akak mmg kaki lagu2 balada yg cmni..nak2 klau jamming ngan hubby kt rumah..layan abis!

    LIZA RAZAK: oyeke..wah2..ni mesti suara sedap n merdu kan.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara