VVIP Yang Terhormat

6.7.11

:: My Heart, My Soul... ::

Yooo peace yaa a'awww..

manisnya senyumanmu...


.

.

.

V
mase ni ok lagi..tegak je dok kt comforter...


My lil' prince dah pandai senyum, gelak terkekek2 kdg2 tu..mulut pn dah bising, mcm2 bunyi yg kuar..siap sembur air liur lagi..ish2..skang dia dah pandai berguling-guling mcm nk meniarap.....maybe this is the first step....hehehe
.

.

.

.

.

.

.

.

V

dah terkeluar dari 'ring' ... smbl senyum senget ... hehehe

berpusing-pusing mcm tenggiling..hehe...go baby go!!

kite rehat dulu....baby penat la mummy..huhuhu

Akhirnya, putera mummy kepenatan dan.....ZzzzzzzZZZZzzzzzzz.....

Foot note: Kdg2 kami pggl baby dgn gelaran 'Sin-Chan' sbb pipi dh nak same ngan 'Sin-Chan'...hehehehe...boleh?Ni la bahananye bila asyik nonton 'Sin-Chan' mase preggy..kan dah terkenan tang pipi tu.. (^_^)

10 comments:

  1. ok...PIC no 2..adalah no 1 utk segalanya..comelllllllllllllllllllll!!

    ReplyDelete
  2. comel gilalah...haish geram baby ni

    ReplyDelete
  3. Mummy Jue: hihihi..suke tgk dia senyum kan..gagagaga

    ReplyDelete
  4. Ibu Kakal: geram eh..meh cni geget baby meh..ngeeee~

    ReplyDelete
  5. Nadi: jatuh cinta tuk kali kedua..(sambil menari ala2 Adam AF)..hehe

    ReplyDelete
  6. yg no 2 tu senyum pun sebijik muke zak, hai sin channn

    ReplyDelete
  7. anetdoct: haa..tau xpa..sin chan owh sin chan..hihi

    ReplyDelete
  8. dah besar baby dia.. comel nye!!

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara