VVIP Yang Terhormat

12.1.15

MEKAP BERTUNANG l ZURA l KOTA DAMANSARA

Assalammu'alaikum WBT.


Hai hui..hehehehe..memandangkan tahun 2015 ni agak mencabar sikit, dgn GST, dgn kenaikan harga barangan, mcm2 dgn lagi la kan, jadinya saya ingin membuka ruang dan peluang kepada rakan-rakan semua yang masih tercari-cari MUA aka Mak Andam untuk menatarias di majlis dan hari berbahagia nanti, jangan lupa hubungi saya ye. 

InsyaAllah servis tak mengecewakan. Nanti kita up testimonials pelanggan2 yang pernah mendapat sentuhan "Suria Qaisara Beauty Touch".. ;]

Kali ni, saya nak #throwback makeup job untuk majlis pertunangan Zura di Kota Damansara..Jom kita lihat hasilnya :)


Aduhai..chubby nya saya masa ni..mcmlah skang ni slim sgt kan.. >_<

*************************************************************************************************

Bagi yang ingin mendapatkan sentuhan "Suria Qaisara Beauty Touch" untuk sebarang majlis, tak kira sama ada majlis bertunang, nikah, sanding, bertandang, pre-wedding photoshoot, model photoshoot, family photoshoot, konvokesyen dan sebagainya, pls do contact me. Nak WhatsApp pun boleh ye kawan-kawan. Ni no kita 0142379783, booking cepat-cepat k.. :)

Footnote : Auto-published entry. Kita bercoti arini. Kakak 1st day school for 2015 :D

19 comments:

  1. Assalamualaikum
    singgah sebentar disini
    sory sangat2 anum baru masuk kerja hari ini
    bz day

    ReplyDelete
  2. wow...berubah mukanya...good job sue...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki..
    mmg cantik....
    bukan sng nak mekap org ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes lyafrina. mmg amik masa nak build confidence mekapkan org.
      amik 3-4 kelas walaupun dah start wat makeup job gak. hehe
      thanks dear :)

      Delete
  4. Alhamdulillah...semoga terus maju jaya...

    ReplyDelete
  5. wow cantiknya.. semoga lebih murah rezeki lagi

    ReplyDelete
  6. cantik!!

    suke tang mate tu....menyerlah abis.....

    ReplyDelete
  7. Wah, berubah 360 darjah terus! Memang hebatlah Sue ni. Kalau make up akak agaknya boleh tak nampak muda macam 18 tahun? Hahaha....

    ReplyDelete
  8. Tu la mcm pnh tgk dh gmbat..throwback dulu ye..yg skrg punye?sbb rasa skrg punye dh makin improve solekan ye :)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara