VVIP Yang Terhormat

17.4.14

HARI INI...

Assalammu'alaikum WBT.

Hari ini...

1. Pakai baju kurung baru dan shawl baru yang hubby belikan. Thanks dear! Sayang lebih kt dear tau. hehehe
2. Kelam kabut g isi petrol kereta otw ke office pagi tadi.
3. Mengantok! Tido lewat, bangun awal.
4. Baby bobot tak sihat, babah kata pagi ni baby tido tak lena. 6 kali tido, tapi kejap2 je.
5. Rumah takde air sejak pukul 9pm semlm. Dijangka hingga ke esok hari. OMG!
6. Dah lama tak ber'treadmill'. Balik keje ni azam nak ber'treadmill'.
7. Lunch time ni ada jamuan seksyen, abislah dietku!!
8. Tak sabar nak bercuti2 dgn hubby dan anak2 weekend ni. Ke mana? Hehehe
9. Dah belikan hadiah hari jadi utk hubby, tapi belum balut lagi. Meh sape yg kreatif, tolong kita meh.
10. Nak susun jadual job mekap dan show. Ada client dah risik2 utk show bulan puasa dan raya. Alhamdulillah...
11. Nak BW ke blog kawan2 yang selalu singgah ke blog kita ni mana yg berkesempatan. Mekacih korang. Iolls selalu bz, x dan nak BW mcm selalu. Huhu

Ok bai!

I love this shawl and kurung. Thanks dear!

Footnote : Malas nak taip panjang-panjang. Comel je mcm gini. Terinspirasi dari kak Wahida. Hehehehe

21 comments:

  1. babe, iollss pun kelam kelibut isi petrol kat petrol station pagi tadi... nice shawl and kurung...awesome dear...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak suria, sweetnya warna outfit akak harini. semoga bobot cepat sembuh. happy holiday kak. hehehe singgah menabung downy sini~~~

    ReplyDelete
  3. wahhh lama muka puan belog tak muncul ni..
    comey jer mak anak 3..meletop
    moga bobot cepat sembuh..

    **sue aritu yang kat dataran gemilang tak pegi pon..tertido kepenatan**

    ReplyDelete
  4. rasanya bday hubby sue 19hb kan?
    bestnya nak pi holiday!

    ReplyDelete
  5. alaa...x anmpak baju kurung u dear...shawl tu santekkk.....

    ReplyDelete
  6. Cantiknya shawl warna tekoi ni Sue ... dah berkenan pulak akak tengok.. :)
    Sweet jer sue pakai tu :)

    ReplyDelete
  7. lalink...
    lama betul x kunjung hormat kat sini...
    makin busy ek lately nie...

    ReplyDelete
  8. wah penuh jadual hari ni, busy semedang ek

    ReplyDelete
  9. Comel Sue pakai baju kurung dan tudung baru hasil pembelian si buah hati :) Mesti merekah hati cik Abang tengok penampilan istimewa Sue hari ni. Macam pernah tengok gaya penulisan cam ni, tak syak lagi memang kopipes wahidalah yek!

    ReplyDelete
  10. dah lama tak BW kat sini..sis nampak kurus! apa rahsia ni?

    ReplyDelete
  11. nampak ayu menawan... pandai pilihan buah hati kamu tu yer..
    haish.. dah selim melim nampak.

    ReplyDelete
  12. cntik warna shawl tu
    simple j kan.tak payah nk ngarang ayt panjang.hihi
    alhandulillah.makin murah rezeki aamiin
    rumah saya marin kejap xda air.ni dh ada balik.
    bertabahla kita kan.. huhuhu

    ReplyDelete
  13. cantikjer sueni tau jeles akakni..
    warna tudungtupun cantik..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara