VVIP Yang Terhormat

7.3.14

PERSEMBAHAN ANGKLUNG SEMPENA HARI KRAF KEBANGSAAN 2014

Assalammu'alaikum WBT.

Syukur alhamdulillah. Setiap kali Kraftangan Malaysia ada buat pameran dan promosi, pasti nama SuWaRa Entertainment tak ketinggalan diundang untuk membuat persembahan bagi memeriahkan suasana. HKK2014 dianjurkan oleh Kraftangan Malaysia yang akan mengadakan pelbagai aktiviti menarik sepanjang sambutan Hari Kraf Kebangsaan 2014. Semua aktiviti bermula jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam di Kompleks Kraf Kuala Lumpur, Jalan Conlay. 

 
Hari Kraf Kebangsaan menghimpunkan produk kraf seluruh negeri yang berkualiti, berinovasi dengan rekaan motif-motif kraf yang terkini bagi kegunaan masyarakat tempatan dalam penggayaan hidup masa kini. Anda dijemput untuk bersama-sama meriahkan acara tahunan sambutan Hari Kraf Kebangsaan 2014 yang ke-12. Saksikan hasil seni kraf tempatan dan temuilah usahawan-usahawan kraf dari seluruh Malaysia. 
Yang bagusnya perkhidmatan pengangkutan (shuttle) pergi-balik percuma disediakan di setiap lokasi tempat meletak kenderaan dan lokasi shuttle pada Isnin - Jumaat (setiap 30 minit) dan Sabtu - Ahad (setiap 15 minit). Korang just parking je kenderaan korang kat tempat yang disediakan. Kat situ nnt ada shuttle yg akan dtg-hantar ke Kompleks Kraf KL.
 
 
Antara aktiviti harian yang dijalankan sepanjang promosi ini berlangsung adalah:
  • Jualan Kraf
  • Pameran dan Jualan Produk Kraf Rekaan Baru
  • Pameran dan Jualan Produk Kraf Warisan
  • Bicara Kreatif
  • Padanan Perniagaan
  • Demonstrasi Pembuatan Produk Kraf Tempatan
  • Demonstrasi Masakan Tradisional
  • Persembahan Kesenian
  • Pertandingan Produk Kraf HKK2014
  • Interaktif Kraf
  • Pameran dan Jualan Seni Ukiran Kayu Dalam Seni Bina
  • Pertandingan Bintang HKK2014
  • Lawatan Berpandu Berkumpulan
 SuWaRa Entertainment telah diundang untuk mengadakan persembahan ANGKLUNG pada 9 Mac 2014, Ahad ini, slot kami adalah pada 11.30 pagi dan 1.30 petang. Maklumat lanjut adalah seperti berikut:
 
Terdapat kesilapan nama SUWARA ENTERTAINMENT. huhuhu
Semua dijemput dan masuk adalah percuma! Jom kita sama-sama memeriahkan suasana!!
Untuk keterangan lanjut, boleh layari laman web HKK2014

Footnote : Isu pasal artis H tu sedang hot diperkatakan di sana sini. Blog ke, FB ke, Instagram ke, Twitter ke..semua sedang hangat..sampaikan ada yg buat page utk sokong LM tau. Terbaiklah! Semoga LM tabah hadapi dugaan ini..Allah Maha Mengetahui..bertabahlah..

7 comments:

  1. nak sangat sue gi tempat camni tapi tau la kan bersesak..tu yang leceh..kalo dating berdua takpe la..ni nak ngangkut anak lagi..

    ReplyDelete
  2. SQ mengingatkan Farah pada zaman2 jadi event manager dulu.. ^_^... memang selalu deal dengan cultural2 performer ni... tapi angklung performance memang awesome tau... salam Jumaat dear

    ReplyDelete
  3. wah menarik ni...tp tu la..ahad ni SA kat seremban plak....

    ReplyDelete
  4. selamat petang drop here
    pagi tadi bz sangat

    ReplyDelete
  5. tahniah kak,rezeki tu,hihih

    mesti best kn cuci mate kat sni,,kraftangan kn kreatif2 gtu =)

    ReplyDelete
  6. zam minat kraf2 ni.. klu dekat nak je pegi

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara