VVIP Yang Terhormat

17.3.14

NUFFNANG : CPUV/BE BAGI TAHUN 2014!

Assalammu'alaikum WBT.

Pagi-pagi check akaun Nuffnang. Alhamdulillah, ada tambahan lagi 5 CPUV/BE. Yeayyyy!!! LINE Shopping, Popular Bookstore, Herbal Essence dan KFC Zinger Reloaded. Menjadikan jumlah keseluruhan terkumpul bagi tahun 2014 adalah sebanyak 10 CPUV/BE yang ada. 


Saya sendiri pun jarang-jarang sgt update blog. Tapi Nuffnang dengan murah hatinya memberi CPUV/BE ni. Thanks Nuffnang!! Wang terkumpul dalam tu dok diam-diam k, biar beranak pinak. Hehehe. Thanks jugak kat korang yang sudi singgah dan klik klik iklan2 Nuffnang kita!

#PrayForMH370
#DoaUntukMH370
#MalaysiaAirlines
#MAS

17 comments:

  1. Perghhhh...bertingkek-tingkek. Tahniah.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak suria, alhamdullilah. murah rezeki anak2. hehee selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  3. wa..bestnya..lynda dpt satu..line shopping..

    ReplyDelete
  4. waaa...
    bnyak tu kak..
    shark separuh jer dpt.
    heheh..
    murah rezeki akak.

    ReplyDelete
  5. bestnya sue.....!!!!
    alhamdulillah rezki tu
    sapo nak kasi lg kan hihi

    ReplyDelete
  6. Meriah BEnya sue.....tahniah rezeki ni.....:D

    ReplyDelete
  7. banyak tu! tahniah.. rezeki :)
    klik Sharp.

    ReplyDelete
  8. dapat cpuv kena rajin2 update blog....banyak sikit earningnye

    ReplyDelete
  9. Ai is jeles..banyaknyaaaaa.....kat blog i iklan banyak appear...tp satu pun xde dalam akaun nuffnang...pelik tul...

    ReplyDelete
  10. Tahniah Sue banyak CPUV yang datang bertenggek kat blog ni. Simpan hasil bila dah banyak nanti bolehlah cash outkan ya!

    ReplyDelete
  11. tahniah kak sue sekali 10 cpuv tgh running erk..murah rezeki anak anak kak sue

    ReplyDelete
  12. Skrg nuffnang tgh bek ati kot.haha

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara