VVIP Yang Terhormat

20.3.14

MOOD KE LAUT...


Assalammu'alaikum WBT.

Maaflah ye kawan-kawan. Lately ni mood agak ke laut nak hapdet. So, cuci-cuci mata korang ngan gambar ni dulu. Entry menyusul kemudian ye :)

Till then, have a nice day!

Am using Panorama via Nokia Lumia




#PrayForMH370
#DoaUntukMH370
#MH370
#MalaysiaAirlines
#MAS

21 comments:

  1. morning my dear.... tak apa chill dulu... anyone nice pics taken with Nokia Lumia... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..ginilah farah. amik mood nak update entry. thanks dear! saya mmg suka nokia :)

      Delete
  2. awat sue...tak sihat ke atau busy....hope busy jek la yeak....ape2 pun take care okey....

    subhanallah...cantik2 semuanye...terus rase tak sabar2 nak cuti minggu depan nie...dah lemau otak keje jek ni sue oiii heheheheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..busy sikit la lieya..
      cantik kan? wahhh..nak bercuti ke mana la tu ye.. :)
      happy holiday ye

      Delete
  3. Kenapa pulak mood kedaung ni, Sue? Sibuk sangat ke atau fikiran terganggu? Takpalah, rehat-rehatkan badan dan minda. Nanti datanglah balik mood tu. Kita tunggu cerita nanti ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la kak..busy sikit kat office ni..x sempat nak update apa pun..tunggu ya :)

      Delete
  4. Replies
    1. heeppp..belum dpt nak cuti2 lagi kak. tunggu next entry k..hehehe

      Delete
  5. pi bercuti ke sue?
    cun giler kot gmbr guna nokia lumia ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaksss...xde maknanya nak bercuti la nad..
      bulan 4 dan 5 nnt baru betul2 bercuti. hehe

      Delete
    2. nokia lumia mmg best nad. amik gambar clear je, cantik..

      Delete
  6. sungguh indah panorama... meh sini akak bawa mood kamu tu ke daratan... jgn ke laut je sokmo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..saya laki bini mmg suka lautan kak. x boleh nak watpe dah. hehehe

      Delete
  7. Biasela tuh kak bile mood ke laut tuh yg tak berupdate

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara