VVIP Yang Terhormat

11.12.13

MAKE-UP WEDDING DINNER PUAN HILWA, SUBANG PERMAI

Assalammu'alaikum WBT.

Bulan 11 aritu dapat job makeup last minute. Betul2 last minute, setgh jam sebelum makeup tu, Puan Hilwa call saya tanya harga makeup utk dinner. Ingatkan company annual dinner, rupa2nya majlis bertandang anaknya. Disebabkan tetamu yg hadir ke majlis anaknya itu terdiri daripada golongan VVIP dan puan ini akan duduk semeja dgn VVIP tersebut, maka beliau ingin kelihatan sedikit berbeza dari segi makeup.

Nasib baiklah rumah puan ni sgt dekat dgn rumah saya yg jaraknya lbh kurang 10min, saya bergegas ke rumahnya. Start mekap jam 4pm, habis 5.30pm disebabkan bonda puan Hilwa nak saya makeup kan juga, tambah lg rezeki. Alhamdulillah..

Jom kita lihat hasilnya..



Syukur alhamdulillah..puan Hilwa suka dengan sentuhan dari saya. Malam tu puan SMS bgtau saya yang makeup artist terkenal tu, Nurul Shukor puji hasil solekan saya ni. Nurul Shukor la yg mekapkan mempelai pada majlis bertandang tersebut. Ohohohoho..mmg xsangka la kan. Bukan calang2 org yg puji tu, makeup artist top tu..haaaa..tunjuk SMS tu kat hubby, dia suka sgt n wish congrats kat saya. Keep it up sayang! 

Saya masih belajar dan terus belajar lagi dalam dunia solekan ni. I ♥ this job very much. I ♥ what I want to do and I'm happy with I've do.

Segala yg baik dtg daripada Allah, yg buruk itu dtg dari kelemahan saya sendiri.

Berminat dengan hasil sentuhan magis saya ni?
WhWhatsapp SURIA 0142379783
Suria Qaisara Beauty Touch
Independent MUA



16 comments:

  1. cantik sue..tgk nurul syukor yg puji tu...teruskan usaha sue...sue memang ada bakat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..tq intan. intan pun apa kurangnya, siap dah buat kelas mekap lagi :)

      Delete
  2. salam. lama betul tak singgah sini. apapun tahniah n good luck hasil usaha awak ni. memang awak berbakat sungguh dalam makeup2 ni..comel je

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah..dikurniakan bakat terpendam dan minat yg mendalam dlm andaman ni..

      Delete
  3. jauh beza sebelum dan selepas. Memang cantik

    ReplyDelete
  4. Cayala kak...truskan usaha yer..ayut doakan akak akan trus bjaya nnt.amin..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara