VVIP Yang Terhormat

1.11.13

SEWAAN PELAMIN

Assalammu'alaikum WBT. 

Hari ni nak update kt korang psl SEWAAN PELAMIN. Pada 25 Oktober aritu, kami g pasang pelamin mini utk majlis pernikahan anak aunty Puteri Nurashikin di Masjid Tengku Ampuan Jemaah, Bukit Jelutong.

Pada mulanya, kami bercadang nak pasang pelamin tu pada 25 Oktober sebelah pagi, tapi disebabkan takut x sempat, kami minta izin dari aunty utk pasang pada Khamis malam selepas solat Isyak.

Nak dijadikan cerita aunty Shikin ni mmg confirm kan last minute dgn saya nak sewa pelamin mini, 2 minggu b4 majlis. Nasib baiklah barang-barang masih available tapi tau je la kalau last minute punya kes mcmane kan. Kitorg mcm x puas hati je tgk pelamin tu seb Nak tgk hasilnya??











Taraaaa...cantik tak cantik tak?? Hihihi..iolls suka sgt ok..aunty Shikin dan family pun suka sgt. Then, aunty minta deco table utk pengantin yg simple2 je. Syukur alhamdulillah..walaupun dapat job ni last min, dpt jugak dijayakan dgn sempurna. Thanks guys yg dtg tolong2 kami..


The best thing is, our client suka suka suka sgt dgn kerja kami walaupun dalam keadaan kelam kabut last min punya kerja. Hihihi..Alhamdulillah. .

Later saya update lagi gambar-gambar pelamin dan baju pengantin k..So, bagi sesiapa yg ingin menggunakan perkhidmatan SEWAAN PELAMIN, BAJU PENGANTIN dan MEKAP dari kami, jgn lupa Whatsapp SURIA 0142379783 or boleh emel ke suria1907@yahoo.com. 

Suria Qaisara Beauty Touch
Suria 0142379783

18 comments:

  1. Memang cantiklah pelamin tu, simple tapi menarik........dulu2 manalah ada pelamin camni...hehe

    ReplyDelete
  2. cantik n sweet... moga berjaya dalam bidang yang diceburi ni ye

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. yg simple tu la yg paling comel..sweet sweet je. tq dear

      Delete
  4. walaupon simpe tapi ttp cntik
    warna warna nya soft je

    ReplyDelete
  5. alololo tomeyyynyeee pelaminnnn... kalau nak sewa berapakah mas kawennya tu ek.. adik mak dara pon nak bertunang raya cina nnt hehe

    ReplyDelete
  6. sweetnyer pelamin tu su..akak suka,akak suka

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara