VVIP Yang Terhormat

11.10.13

BUSY BUSY BUSY!

Assalammu'alaikum WBT..


Footnote : Sorry ye kawan2 ku syg. X dpt nak update blog dan BW mcm biasa, still on maternity leave. The best thing is cuti tanpa gaji menggunakan kemudahan cuti menjaga anak telah diluluskan. Yeayyy!!! Seronoknya..I've been busy being an awesome mom!!

14 comments:

  1. takpe faham KA pun lately busy sikit.. take yr time & take care yer !

    ReplyDelete
  2. It's ok. Ada masa saya tetap akan jengah

    ReplyDelete
  3. okla tu..busy to become awesome mommy...i like!hihihi

    ReplyDelete
  4. ok jer sue... memahami sesangat... janji masih ingat kat kami...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingat kak..mane bole x ingat..rindu kt semua tau

      Delete
  5. ok sue,,x apa…intan memahami keadaan sue..dulukan yang penting dulu ya…blog ni time kita ada masa lapang boleh la jenguk2..intan pon sama juga,,.x ada masa sgt nak bw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..tq dear intan..seb baik kita friends kt fb kan..at least tau cerita terkini.. ;)

      Delete
  6. akak pun baru msk keje seminggu,ada la masa nak jenguk kengkawan ni,masa cuti tak sempat

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara