VVIP Yang Terhormat

28.3.13

MYDEAL PROMO : BLUE CORAL AQUARIUM

Terjebak lagi beli promo kat MyDeal. Yang ni mmg murah. Tak rugi kalau beli. Nak-nak bagi mereka yg dah beranak-pinak. Voucher ni valid sampai 31 Disember 2013. Sebab tu saya kata x rugi kalau beli!


Promo deal adalah termasuk:

  • Entrance ticket to Blue Coral Aquarium in KL Tower for guests of all ages
  • RM5 Cash voucher for kids and adults exclusive Blue Coral souvenir t-shirts (1 item only)
  • RM10 Cash voucher for 6R hi-resolution photo with decorated frame as souvenir, normal nationwide rate is RM35 (1 photo only)
  • Free entry for kids below 3 years old
Harga tiket sebenar:


** Utk paparan lebih jelas, klik GAMBAR ni **

Diorg buat promosi ni pun sempena Grand Opening day dan cuti sekolah. Ikutkan harga tu dah murah. Tapi kalau korang beli promo deal kat MyDeal tu, banyak yg korang boleh jimat kat situ.

Jadinya, saya beli promo utk 1 pax (RM8) dan 2 pax (RM15). Total RM23 sahaja. Kalau harga asal (with MyKad/MyKid) RM11 (1 pax) utk kami 3 beranak total RM33. Kat situ dah boleh jimat RM10. Oh ye! Untuk kanak-kanak berumur 3 tahun ke bawah, adalah percuma ye. Sbb tu saya beli tix utk 3 orang sahaja. ^___^

Dah lama tak ke Menara KL. Last pergi pun, masa my dear hubby ada buat persembahan angklung kat sana. Masa tu kakak baru 3 tahun kalau tak silap. Hampir 4 tahun x jejak kaki ke sana. Kihkihkih. Sementara kaki masih gagah nak jalan-jalan dan sementara masih belum nak bersalin ni kan, elok la bawa anak-anak g tempat macamni. Confirm anak-anak suka!

Footnote : Berbelanjalah ikut keperluan. Jgn terover dari bajet sudahlah. Peringatan utk diri sendiri jugak. Hehehe

24 comments:

  1. Replies
    1. hehehe..actually, mmg dah lama terjebak, tp jarang membeli

      Delete
  2. Menarik tapi jauh sangat M nak tanjak pi tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm..kalau nak beli pun xpe. bila2 dtg KL boleh singgah. lgpun voucher tu boleh guna hingga hujung tahun ni

      Delete
  3. Replies
    1. ye la nad. kdg2 ade org berbelanja x ingat, sbb tu la pentingnya bajet tiap2 bulan tu supaya x lari dari sasaran :D

      Delete
  4. mcm best jew sue..murah plak tu jimat wei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best pun iman. bole la bawak hero awk tu g sane nnt

      Delete
  5. memang murah. kalau la duk KL memang dah beli ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak xde plan nk dtg KL ke? kalau teringin bole je beli. voucher ni valid sampai hujung tahun

      Delete
  6. nanti kalau saya dah ada anak bolehlah bawak ke sini kan??hehehe

    ReplyDelete
  7. cuti sekolah boleh lah bwk anak2 jln ^^

    ReplyDelete
  8. AJ rasa, yang akan terjebak lepas ni AJ kak...
    AJ kan pantang...
    Hehehheh..

    ReplyDelete
  9. Sue, boleh ler nanti bawak family jalan2 kan..paling best yang footnote tu..setuju sangat

    ReplyDelete
  10. menarik ni tp masih belom terjebak..hihi

    ReplyDelete
  11. menarik jugak tu..tp macam dah tak sempat nih...

    ReplyDelete
  12. menarik juga tu..dah lama akak tak ke KL tower nih

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara