VVIP Yang Terhormat

1.11.12

SEGMEN : JOM UP FOLLOWER SAMPAI 1000++

Hmmmm..sebenarnya tengah bz ni.
Tapi curi masa sikit nak join segmen anjuran IbuAfinaAzfar.
1st time singgah ke blog beliau.
Tgk header beliau sgt comel. Hehehe.
At least, saya dapat kawan baru dgn join segmen2 anjuran blogger :)

If korang nak join segmen ni, kena la ikut syarat-syarat ni:

1. Mesti follow blog IbuAfinaAzfar
2. 'LIKE' fanpage FB 'Sihat itu Menawan'
3. Buat entry 'Segmen : Jom UP Follower Sampai 1000++'

Tarikh Tutup : X tau lagi. hehehehe


Klik banner untuk maklumat lanjut.

35 comments:

  1. salam kenal buat empunya blog.. kita pun join segmen ni jugak.. i follow u!

    http://aetyhasteja.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    klau sudi, marilah kita saling follow memfollow.. ♥^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. AETY: salam kenal juga. thanks for following me :)

      Delete
  2. rajinnyer...

    p/s : masz duty ari sabtu ni, ada performance ker?
    leh jumpa.. hehe nnti calling2 yerk 0139826069

    ReplyDelete
    Replies
    1. MASZMADI: nak dpt ramai kenalan, kena rajin join GA/Segmen. hehehe. ok, ape2 kita roger tau :)

      Delete
  3. teringin nk wat segmen lg tp xyakin lak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAZWAN HAIRY: hehehe. xpe, tunggu awal bln 1 nnt :)

      Delete
  4. follow sini dri segmen yang sama :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. FARRA IZZATY: tq sis. nnt saya singgah blog kamu ye :)

      Delete
  5. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom UP Follower Sampai 1000++

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  7. hi!dari segmen yg same http://linee-neenee.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  8. husna singgah sini dari segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  9. tumpang lalu...^_^
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara