VVIP Yang Terhormat

25.6.12

LIVE di Wanita Hari Ini, TV3

PERSEMBAHAN ANGKLUNG BERKUMPULAN

Tarikh : 26 Jun 2012
Masa : 12 tengah hari
Tempat : Kompleks Kraf Kuala Lumpur, Jalan Conlay
Live di Wanita Hari Ini

Kredit : WHI

Kredit : Kraftangan

Kami akan mengadakan persembahan sempena Promosi Kerja Kahwin 2012 anjuran Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia dan akan bersiaran secara langsung dalam rancangan Wanita Hari Ini, TV3. Tapi saya tidak akan bersama2 membuat persembahan. Hehehehe..Selalunya, mmg saya akan bermain bersama-sama kumpulan angklung yg diterajui oleh my hubby. Tapi disebabkan dpt show last min, cukuplah sekadar di belakang tabir je dan memberi sokongan dan semangat padu kpd group member yg lain. Itupun dah cukup besarkan. (Skang msh dlm proses pembelajaran bermain angklung, kulintang, gitar dan ukulele. Sgt susah ok!)

Untuk pengetahuan korang, Promosi Kerja Kahwin ini telahpun berlangsung mulai 20 Jun yang lalu dan bakal berakhir pada 2 Julai akan datang. Bagi yg ingin/bercadang untuk melangsungkan perkahwinan atau mencari sebarang cenderamata bagi sebarang majlis, jom pakat ramai-ramai ke Kompleks Kraf KL yang terletak bersebelahan dgn Hotel Royale Chulan, KL.

Dan jgn lupa temujanji kita esok 26 Jun 2012 dlm Wanita Hari Ini, TV3 pada jam 12 tengah hari.

Footnote: Tgh menyusun jadual bagi show utk bulan Ramadhan dan Syawal nanti. Oh sgt pening! Nanti saya akan update show di Bukit Fraser, Pahang baru-baru ni ye. ^_^

16 comments:

  1. masyuk korang...aku tumpang hepi...

    ReplyDelete
  2. asalam ... wahh .. hebat hebat ... dah masuk tv ... i like ..

    ReplyDelete
  3. ooooooooooooooo patut le blog sis ade name aklung...rupenye sis ni pemain angklung...cayalah!!!

    lieya suke tau dengar muzik dari ayunan angklung nie...merdu n sedap ...khayal jek...muzik angklung 'lembut'.....

    ReplyDelete
  4. KAK WAHIDA: thanks kak. rezeki anak2 ni :D

    ReplyDelete
  5. ABG AJAK: hubby je yg masuk tv. saya di blkg tabir je. hehe..thanks! :)

    ReplyDelete
  6. LIEYALATIF: saya baru blaja main angklung. hubby yg fulltime pemain angklung. thanks sis! nnt saya akan upload vids angklung ye. nnt bole promote kt kwn2 :D

    ReplyDelete
  7. saya dah ala-ala excited ingatkan sis masuk tv esok..tp x per saya ttp jugak nak tengok esok :)

    ReplyDelete
  8. tak sempat tengok WHI tadi..
    apa2pon, semoga rezeki makin mencurah2 :)

    ReplyDelete
  9. LIZA RAZAK: hehehe..sila jgn tertipu ye. saya hny org di blkg tabir je. memberi sokongan dan dorongan yg padu buat suami tercinta. kdg2 je join performance.

    ReplyDelete
  10. IZLA: program LIVE ni esok dear. jgn lupa tgk ye :D

    ReplyDelete
  11. PUANSTOBERI: yes kekda. esok sue dtg. kul 11am diorg dh kena standby. jom jumpa! :D

    ReplyDelete
  12. ala time keje takleh nak tgk..sue update kat sini nanti ye dear!:)

    ReplyDelete
  13. IEDA: hehe..xpe, nnt bole tgk kt tonton.my bila2 free. ape2 sue akan update ok :D

    ReplyDelete
  14. FIEDA: sama minat dgn hubby. so, kena sentiasa bg sokongan dan dorongan wpun di belakang tabir :D

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara