VVIP Yang Terhormat

19.3.12

Si Comel...

video

(Vids ni telah dirakamkan sewaktu kami menikmati lunch di Johnny's Restaurant kt Jusco Ayer Keroh..)

Comel kan? Gaya bam bam mamam aiskrim...kerinduan pd anak2 melanda...huhuhu

7 comments:

  1. mcm biasa, kat ofis tak leh tgk video ini...ko pun tau kan...huhu...

    ReplyDelete
  2. Kak Wahida: ha'ah..mmg x bole tgk..huhu

    Kak Aishah: terima kasih kak.. :)

    Anum: thanks dear! anum bole tgk eh vid ni?

    ReplyDelete
  3. walau takleh nengok..tapi dpt bayangkan mulut die mengomel ngomel :D

    ReplyDelete
  4. suap apa..sekali jer makan terus tak nak..gaya mulut 'nyap..nyap'..cam masam jer..hehehe..

    ReplyDelete
  5. Mommy Jue: dia buat aksi churp churp bila mam aiskrim..comel je..hehehe..

    Mama Ema: saya suapkan aiskrim..aiskrim kan sejuk, tu yg dia goyangkan kepala n badan dia camtu..suka sgt dia dgn aiskrim, sampaikan mulut churp churp tanda sedap..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara