VVIP Yang Terhormat

30.12.11

Sekali lagi...

Assalammu'alaikum...Selamat pagi..Salam Jumaat yg penuh keberkatan ini..

Haaaa..for sure ramai kwn2 semenara ni telah menhapdet psl ni..tapi x kira, saya nak hapdet jugak..keterujaan sgt2..hehehe..

22 Disember aritu, Kump Koir MATRADE telah diundang dan diberi kepercayaan oleh Cikgu Siti Hajar utk mengadakan persembahan sempena Majlis Graduasi Sekolah Seni Malaysia bertempat di Dewan Sri Budiman, UiTM Shah Alam..teruja sgt nk jejakkn kaki ke sane sbb dah 8 thn meninggalkn 'U' itu..rindu ok..di DSB ni lah tempat yg menyaksikan saya terima segulung diploma dulu..dan juga tempat di mana saya dan rakan se'U' membuat persembahan koir, berlakon dan berpantomin..mmg best la!!

Teringat segala kenangan silam..kenangan bersama teman BFF sefakulti dulu, lecturer yg baik garang sumenye ade la, teman2 kolej Kenanga, Cempaka & Melati n last but not least ahli2 Kadet Bomba..mmg mengusik kenangan betul lah..aaaacccceeeeehhh..

Gabungan HITAM, MERAH, PUTIH mmg kebabom sgt..utk tahun ni saje, kami tlh mengadakan 4 persembahan..ko hadoooo? hehehehe.. ^_^


erkkk..candid candid by Sue cantik (bila lg wan..kami dh terbau nasik minyak ni..hehehe)

kelasss...performance yg best dari team Cikgu Shahrul n Cikgu Rima

sgt berat ok menatang tu sume..apatah lagi nk meniupnya..kihkih..

Kau Ratnaku..

The Lion Sleeps Tonight..

hush my darling..don't fear my darling..the lion sleeps tonight...


Kurun lalu ada ceritera...kisah lima pendekar muda..

aura Cikgu Shahrul mmg meletup..kami sgt teruja!!! Thanks so much cikgu..

Thanks so much to Cikgu Siti Hajar for inviting us..thanks to Cikgu Shahrul for ur guidance..lebiu all soooo much..

Bajet..haha! snap snap dan snap lagi by Abg Sidi.. ^_^
Camne ngan 2012? Nak join lagi Kump Koir? InsyaAllah..kalau my dear hubby izinkan, saya akan join seperti biasa..hehehe..

Foot note: Thanks so much to my dear hubby kerana beliau sgt memahami minat sayang dan kerana sentiasa memberi sokongan dan dorongan kpd saya utk ceburi dunia seni suara ini..credit to my dear hubby jugak sbb beliau tlh menjaga my bam bam dan kakak selama saya ada kelas vokal kt menara ni..saya bagi 150% to u dear..hehe..

10 comments:

  1. Mama Ema: xde la sedap mana pun..suam2 kuku je..huhu

    ReplyDelete
  2. Nazri: thanks abe..go choir matrade go!!!

    ReplyDelete
  3. Hehe retis gitu... (eh aku dah tulis ke belum aaa?)

    ReplyDelete
  4. Empayar Utama: hehehehe...2 kali awk comment kt n3 ni..peminat misteri retis ni ye..kahkah.. :P

    ReplyDelete
  5. Kak Wahida: hehehe..xde la hebak mane pun..

    ReplyDelete
  6. hye, jalan2 sini.
    nak kulit cantik&sihat?
    saya ada jual vitamin.
    berkesan dengan harga yang berpatutan
    :))

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara