VVIP Yang Terhormat

13.12.11

Malam MATRADE 2011

Assalammu'alaikum WBT...

Arini mood baik nak mengupdate setelah pulang dari 'meraikan cinta' bersama my dear hubby..hehehe..maybe cerita Malam MATRADE 2011 ni masih menjadi bualan di kalangan MATRADERs...Malam MATRADE 2011 kali ni bertemakan Hijau, Oren dan Coklat...Ape pun, kami Koir MATRADE telah membuat persembahan yang TERBAIK..setiap tahun pasti kami akan menjanjikan kelainan dari segi vokal mahupun koreografi..ala2 Glee gitu! ko hado? hehehehe..since saya join koir MATRADE dari tahun 2009 hinggalah 2011, banyak pengalaman pahit manis n i'm learning something new..elemen yg paling penting dlm koir ni adalah semangat berpasukan...

Utk tahun 2011 ni, kami telah mempersembahkan lagu2:
Negaraku
MATRADE Jalinan Antarabangsa
Oh My Love
Trek Tek Tek
The Lion Sleeps Tonight
Ceritera

Memang kami enjoy di atas stage..dgn costume berwarna oren yg sgt gah..hehehe..ramai yg ckp costume kami tu cantik n terletak je..esp bila perform atas stage..mmg sgt style.. ^_^
Ok, let's enjoy the photos..


KOIR MATRADE beraksi!!!!



Apapun, Malam MATRADE 2011 telah melabuhkan tirainya dgn pelbagai feedback, yg best didengar, yg x berapa nk best didengar..mcm2 la kan..whatever it is, nobody is perfect..nak menjayakan sesuatu majlis yg gah, it's not easy..perlukan komitmen dari semua pihak..

Koir MATRADE sekali lagi membuat persembahan yg sgt mengujakan pada tahun ini wpun terdpt sedikit kesilapan teknikal (soundman tu pekak kot..haha) dpt tepukan gemuruh gitu..hehehehe...tahniah dan syabas buat semua...alhamdulillah..something big "special' for next year..apakah itu...tunggggggguuuu!!!

Same goes tu angklung performance dari Kump SuWaRa..5 ahli kumpulan yg terdiri daripada pemain angklung, jimbe, gendang, arumba dan tambourine yang bernaung di bawah SuWaRa Entertainment yang telah ditubuhkan sejak Disember 2010..pada malam itu, kami telah mempersembahkan lagu2:
(Semasa tetamu membuat pendaftaran)
Bengawan Solo
My Way
Only You
Kuch Kuch Hota Hai
Tumbuk Kalang
World Cup Song
(Semasa tetamu makan)
Matsuri (Kitaro)

guys, any feedback from our performance that nite..?
Kami dari Kump SuWaRa ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Kelab MATRADE kerana telah memberi kepercayaan kepada kami bagi mengadakan persembahan di Malam MATRADE 2011..kami sedikit terkilan kerana dapat perform dlm masa yg sgt singkat..huhuhu..ramai tetamu yg tanya..apa yg boleh kami jawab, itu semua di tangan pihak urusetia majlis..kami hanya mengikut arahan yg diberikan..
bagi yang tak tau or nak tau lebih lanjut berkenaan kami, bole klik kat sini -----> SuWaRa Entertainment

Sekian...jumpa lagi di Malam MATRADE 2012..insyaAllah...

10 comments:

  1. teringin nak tengok best dress pompuan.. :D

    ReplyDelete
  2. Anum: thanks! x nmpk awk pun mlm tu..huhu

    ReplyDelete
  3. adarnadzmie: hehe..haruslah oren..ikut tema yg tlh ditetapkan..baru la kelassss!!

    ReplyDelete
  4. Cik Zilla: aku ade amik gamba ngan best dresser tu..tp gamba tu error..xley transfer kt pc ni..damn!

    ReplyDelete
  5. Yg penting best dress Cik Nor kita menang. Hahaha.

    ReplyDelete
  6. Kak Fie: yeay!!!! ramai yg gorgeous malam tu..juri pn pening pale nk pilih yg mane satu..hehe

    ReplyDelete
  7. Zilla: ala..yg menang tu of coz la kwn baik kita tu ----> Puan Noor www.mummybie.blogspot.com...

    kelas kan!!

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara