VVIP Yang Terhormat

30.11.11

Bersiaran Secara LIVE di Nasi Lemak Kopi O, TV9

Assalammu'alaikum WBT...

Hari ni baru dapat update dari kesinambungan n3 "Program di TV9" disebabkan beberapa hari ni bz dgn family outing..maklumlah, hujung minggu WAJIB spend time with family..family first ok! hahaha... :P

Buat pengetahuan semua, SuWaRa Entertainment merupakan syarikat yang diusahakan oleh my dear hubby dan saya sendiri yang merupakan sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan bagi mengadakan persembahan pentas (angklung solo, angklung berkumpulan dan nyanyian lagu2 tradisional) utk sebarang majlis keramaian (perkahwinan, pertunangan dsb), majlis makan malam, majlis promosi produk, majlis perasmian, persembahan sempena hari perayaan di pusat membeli-belah dan sebagainya..Sekiranya korang berminat utk mendapatkan perkhidmatan kami, bolehlah hubungi saya sendiri...

Pada 20 November 2011 (Ahad) yang lalu, my dear hubby telah diberi kepercayaan oleh TV9 utk mengadakan persembahan dan temuduga secara LIVE dlm rancangan 'Nasi Lemak Kopi O'...b4 this, my dear hubby pernah bersiaran secara langsung menerusi TV1 (Selamat Pagi Malaysia) pada tahun 2009, TV3 (Malaysia Hari Ini) pada tahun 2010, TV9 (Nasi Lemak Kopi O) pada tahun 2009 dan 2011 dan juga ASTRO Awani pada tahun 2009...

Alhamdulillah, SuWaRa Entertainment telah maju selangkah ke hadapan apabila mendapat undangan demi undangan utk mengadakan persembahan yang tak putus2..semuanya adalah rezeki anak2 dan usaha keras my dear hubby dan saya...semoga Allah permudahkan segalanya buat kami...


haaa...Fizo pun nak try jugak tau..



AG, Fizo dan Luq..hos NLKO..


Saya dgn Shila Amzah..cantik n sgt power suara dia...dh 3 kali jumpa n borak kt blkg stage..hehe
KAMI dgn AG yg sgt tinggi lampai..nk borak2 kena dongak ok...!

Ini Luq..dia juga model iklan..cer tgk iklan NIQUITIN (betul ke eja ni?)..

Antara crew yg asyik dukung n gomol baby..hehe..baby glamer dr babah ok!
Luq mmg sukakan budak2..dia dh ade 2 org anak gegurl..bole la kita jd besan..LOL

saya dgn Fizo ok..adik2 saya sgt lah jeles bila tgk gamba ni!

tgk la tu..msg2 berebutkan baby ayish bam bam..hehehehe..femes anak mummy!
babah, sila jgn jeles sbb ayish lbh femes dari babah ok...hahaha..untung la kamu ayish, kecik2 dh kena gomol dgn retis..klass gitu!
Foot note: sape yg sempat tgk LIVE kt TV9 aritu?sila angkat tangan n kaki ok! LOL.. :P

4 comments:

  1. Cik Ara: hehe..seronok sgt..nak2 bila baby asyik kena gomol dgn retis..hahaha

    ReplyDelete
  2. Intan: salam perkenalan juga..thanks for visiting my blog.. ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara