VVIP Yang Terhormat

17.5.11

:: My Nephew's Birthday Celebration ::

Pada hari Sabtu, 15 Mei yang lepas, kami sekeluarga telah menghadiri majlis sambutan hari jadi anak-anak buahku (anak-anak Kak Lang)..sgt lah seronok melihat gelagat anak-anak buahku yg dah menjangkau ke 10 org..hehe..cuma ade satu kekurangan on that day coz Kak Long xdpt bersama kami kerana beliau menetap di Kelantan..terlalu jauh nak balik Melaka..huhuhu..apepun, kami sgt seronok dpt berkumpul ramai-ramai di rumah Kak Lang..Mummy wish u a happy happy happy besday to my cute nephew, Adriana Basyirah dan Adelia Safiyyah...Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya..Dan semoga menjadi anak2 yg solehah kepada kedua ibu bapa..amin...mwah2..
besday gurls..Adriana & Adelia
tasaba nk tggu nyanyi besday song n mkn kek puas2..ngeee~

my bam bam pn x lepaskn peluang utk celeb same2...hehehehe..


2 comments:

  1. ala comelnye boboy..emmm gelam ni...

    ReplyDelete
  2. Chichi: hehe..yg tgk geram, apatah mummy yg ngadap dia hari2..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara