VVIP Yang Terhormat

23.12.10

:: Anniversary Giveaway by niezzareenamemory02 ::

Actually, internet kt Menara hari ni agak lembssss jugak la..saje nk terjah kt dashboard kot2 ade n3 yg menarik from my frenz setelah sekian lama aku membatukan diri dari blogku sendiri..huhuhu..at last, smpi ke sudah xdpt nak surf blog arini..hampeh!!!

Sudahnye, aku meng'on9'kan diri kt rumah je la..My lil' princess pn ngah dok layan 'Kungfu Panda' yg entah ke berapa kali dia memainkan dvd cartoon tersebut..layan kan je la...so, ley la aku surf n layan dgn tenangnya...hehehehe

Tertarik ngan n3 'Anniversary Giveaway' organized by Kak Iena Chumel aka Mama Sherry (sila klik di sini for more details)...lets jom2 kita join!!

Tarikh Tutup Penyertaan : 26 Disember 2010 
(Ahad jam 12.00 malam)

1st : Kepada sesiapa yang berminat nak join, sila jadi follower NM dulu ye...(DONE!!)
2nd : letak banner di atas pada sidebar blog korang dan letak link sekali....(DONE!!)
3rd : Sila tinggalkan komen kat n3 ini untuk memudahkan saya menjejak anda...(DONE!!)
4th : Sila tag '2' org kawan anda...so, dgn bangga dan riaknya saya menge'tag' my BFF ~ Darling Pia dan Tatak Elin Cayunk (DONE!!)

Actually, saje la gatal2 tangan nak mencuba..mane tau ade tuah n rezeki 'baby' lam peyut ni. (mcm  Malam MATRADE aritu~dpt Pakej Percutian!!!)..kot2 la ade rezeki gak sempena My 1st Anniversary with Hubby kan..bak kata pepatah "tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, sape yg tau"...hihihihi...(hmmmm...siap berangan lagi nih..kot2 impian jd kenyataan...hahaha!!!)

2 comments:

  1. hi awak,

    maceh sebab sudi GA ni dan gud luck ye.. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara