VVIP Yang Terhormat

19.8.10

[ s.a.k.i.t. p.e.r.u.t ]

perutku terasa memulas yg amat dahsyat since aku makan ayam goreng yg aku beli kt coopcafe ting 4....seriously, mmg sakit yg teramat..at last, aku berulang-alik ke toilet 5-6 kali start dari kul 2pm tadi..aku nanes sbb sakit sgt..

dahlah aku g coopcafe td nasik dh abis, yg tggl hnyalah lauk pauk je..disebabkn makan utk baby, aku beli la ayam goreng n udang msk kunyit..cian kt baby..dh la xdpt mam nacik, tetibe mummy sakit cenggini plak....sakit nye..!!! huhuhu..nanes dan nanes lagi.. :'(

at last, aku g jupe doc sue..doc ckp ni salah mkn ni..kebetulan plak aku nye preggy sickness agak teruk..so, perut pn asik dipenuhi angin je..doc check baby xde pape..alhamdulillah..doc sue bekalkn ubat angin, tahan muntah dan air garam utk aku...doc x bagi ubat cirit-birit sbb preggy women x bole mkn ubat ni..bahaya utk baby..doc bagi time slip supaya aku bole dptkn rest yg cukup..thanks doc...

now, i'm waiting for my hubby to pick me up..tunggu dan tunggu dgn penuh kesabaran.. (pdhal perut ngah sakit membuak2 ni...huhuhuhu) :'(

* pas aku mam ubat yg doc sue bagi, aku rase ngantok yg teramat...mybe sbb nk kasi rest n tido for a while kot..terasa di awang2an...

2 comments:

  1. sha:
    hmm..thanks ye..semlm sue smpi je uma, terus titun..tau2 je dh kul 10pm..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara