VVIP Yang Terhormat

25.8.10

[ c.u.t.i ]


hmmmm....nak cuti ke x mo eh 30 Ogos ni...hati aku sgt2 lah berbelah bahagi...bkn pe, cuti aku tinggal cikit je...kang x smpi ujung tahun, dh abis cuti...huhu..tapi aku rindu sangat kt my lil' princess..dh 2 bulan dia kt Melaka..tiap2 hari tepon dia...dan tiap2 hari itu lah dia akan tanya psl baby..dan tiap2 hari itu lah dia tanya bila mummy nak balik..dan tiap2 hari itu lah dia akan tanya psl bunga api utk dia...ehhhh...bape bnyk tiap2 hari daaa...

aku xtau nk cuti ke x ni..pening2..hubby plak ade performance kt PJ Hilton..so, dia hanya cuti on Sunday..tapi hubby x berani aku drive sorang2 nak balik sane..hubby risaukan aku sebab aku preggy n mabuk2...pastu baju raya utk kami bertiga pun belum beli lagi..huhu..so, nak xnak aku kena la 'menyopping'kan diri this Sunday...so, nak cuti x ari Isnin ni????Rindu sgt ngan my lil' princess tu..sangat2 tau..camne ye...????hatiku berbelah bahagi...

2 comments:

  1. cuti je la...senang citer...kesian kat ur daughter tu...

    ReplyDelete
  2. kak wahida:
    a'ah..dh apply pun..demi anak terchenta..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara